Trajna ozdravitev alergij

Preobčutljivost za hrano oziroma alergija na hrano je imunska reakcija, ki je posledica zaužitja specifične hrane.Ta reakcija se pojavi samo pri nekaterih bolnikih, in sicer že, ko je zaužita le majhna količina hrane in ni povezana s fiziološkim učinkom hrane. Alergeni pa so snovi, ki vstopajo v telo z dihanjem- pelodi , s prehrano in v bivalnem okolju. Nastanek alergije je praviloma dedno zasnovan. Podeduje se »nagnjenost« k alergiji, kar pomeni sposobnost razviti alergijo, ne določa pa vrste alergije. Pred začetkom zdravljenja je potrebna energetska stabilizacija telesa. Potem se lotimo alergenov, ki so bili pozitivni. Preko elektrode se poveže z aparatom, kjer ustvarimo zrcalno sliko nihanja, ter ga pripeljemo nazaj v telo v obliki terapevtskega signala. Po vzpostavitvi ravnovesja, se telo ob ponovnem stiku z alergenom ne odziva več z alergičnimi simptomi.

Prikaz uspešnosti zdravljenja alergij (v%)     

  • 83,0% - Alergen se trajno prenaša (brez reakcij)
  • 11,0% - Pojavi alergije so še prisotni, vendar bistveno manj izraziti.
  • 4,5% - Uspeh terapije ni viden ali pa se je po začetnem izboljšanju ponovno pojavilla ista alergija, vendar so pri tej skupini bile brez izjeme ugotovljene napake v zdravljenju (karenca).
  • 1,5% - ni možno oceniti

 

Vprašajte nas